Home BlogInterieur #3 Voortgang opbouwfase

#3 Voortgang opbouwfase

door Albert

Na nog enkele kleine sloopwerkzaamheden zijn we al een tijdje in de opbouwfase beland. En dat is wel even wat anders dan wanneer je simpelweg delen weghaalt en ruimte creëert. Nu zijn we echt aan de bak en gaandeweg leren we steeds meer bij over hoe we bepaalde zaken aan moeten pakken.

Het valt niet mee om vanuit het niets, in het niets, iets op te moeten bouwen. Gelukkig heb ik dan wel veel mogen afkijken in mijn jonge jaren. Ik was in die tijd bij een paar bouwbedrijven aan het werk geweest. Alleen zijn er ook specifieke timmerwerkzaamheden waar ik nog geen kaas van heb gegeten. Gelukkig hebben we daar hulp bij!

Mijn vader heeft al diverse dagen meegeholpen met de opbouw. Handig dat hij is, maakt hij recht dat wij krom getrokken hebben. Gaten in plafonds van de rookkanalen, missende stukken muur en diverse tips en tricks stromen binnen. Daar zijn we ontzettend blij mee!

Op het moment werken we aan ‘kleine’ bij te werken stukken. Het resultaat hiervan is kleiner in vergelijking met het sloopwerk en daardoor lijkt het proces langer te duren. Echter wanneer deze stukjes afgewerkt zijn kan het meeste in gipsplaten gezet worden.

Ook interessant

error: Content is protected !!