Home FotografieAnders #4 Help mijn vrouw is klusser!

#4 Help mijn vrouw is klusser!

door Albert
Stroomdraad

Ik denk niet dat we een tv programma nodig hebben om ons huis af te krijgen. Want wat kan Martine klussen zeg! Geef haar een hamer, boor, een paar schroeven en wat hout. Zoals Martine regelmatig met een grote lach zegt ‘ik vind dit zo leuk om te doen!’ Ze krijgt dan ook alles voor elkaar wat ze in gedachten heeft.

Een topklusser dus! En dat is ontzettend fijn om haar zo handig tekeer te zien gaan. We hebben dan ook heel wat af te klussen voordat we er kunnen gaan wonen. Waar we de afgelopen tijd voornamelijk mee bezig zijn geweest?

Voordat we bepaalde werkzaamheden écht af kunnen ronden, waren we afhankelijk van twee bedrijven. Een te plaatsen trap van beneden naar boven en een trap van de bovenverdieping naar zolder. Daarnaast moet er nog leidingwerk aan worden gelegd naar boven voor de wasmachine en droger. Ook de cv’s moeten aangesloten worden boven.

Vandaag gingen de trappen erin! Dat betekende dat we de bestaande trap beneden nog geheel moesten slopen afgelopen week. Dat was prima gelukt, zo ook het plaatsen van de nieuwe trap. Deze week worden ook nog eens de cv’s aangesloten en leidingen gelegd naar boven. Dus als het goed is kunnen wij vanaf deze week alles dichtzetten!

Hieronder een impressie vanaf de vorige update tot vandaag toe, niet perse in de juiste volgorde.

Ook interessant

Hier worden cookies gebruikt. Ik ga ervan uit dat je hier akkoord mee gaat. Mocht dat niet zo zijn, dan kun je cookies uitschakelen. Ok Meer

Privacy
error: Content is protected !!