Home Weblog #5 Wij zijn verhuisd

#5 Wij zijn verhuisd

door Albert

De laatste week van onze vakantie hebben we het bijzonder druk gehad. We hadden onze planning erop gemaakt dat we de laatste vrijdag nog over konden en hierdoor moesten de meest belangrijke ruimtes leefbaar worden gemaakt.

Slapen ging lukken, drie slaapkamers waren al voor de verbouwing in nette staat. Na het afronden van de slaapkamer welke met hout is betimmerd, kunnen we per slaapkamer nog de cosmetische wensen voorzien. De douche is ook in nette staat, daar was nog weinig werk voor nodig. De WC werkt en praktisch gezien konden we dit zo houden voor het verhuizen.

Aanpoten

De woonkamer met aansluitend de keuken, dat was nog wel een dingetje. De wanden waren nog maar amper af van het voorgaande behang en de vloer hadden we nog niet eens uitgezocht. Door het voorgaande klussen hadden we het gehele huis vol in de fijnstof zitten. Ook waren er zat ‘dingetjes’ die voorgaand gemaakt moesten worden in die week om verder te kunnen met woonkamer en keuken. Genoeg te doen!

In de woonkamer hadden we structuurbehang bedacht. Dit dient als onderlaag om de wanden egaler te maken. Een precisie werkje met meet- en snijwerk. De vloer moesten we zelfs nog uitzoeken. Al hadden we wel een duidelijk beeld al van wat er moest komen. We kwamen al snel bij een prima leverancier uit en hebben de vloer nog op de woensdag opgehaald.

Gelukt!

Na doorwerken en niet teveel nadenken, kregen we het er allemaal nog net in. Dit was niet zonder de fantastische hulp gelukt. We konden de vrijdag gewoon spullen gaan verhuizen en de eerste nacht in het huis doorbrengen.

Einde van de vakantie

De dag van verhuizing was ook direct onze laatste vakantiedag. Het weekend brachten we door met het bijkomen van een hectische week. We waren beiden op zijn zachtst gezegd ‘kapot’ :).

En natuurlijk een bijzondere manier om met bovenstaande oplegger meubels een paar honderd meter verder te brengen ;).

Ook interessant

Hier worden cookies gebruikt. Ik ga ervan uit dat je hier akkoord mee gaat. Mocht dat niet zo zijn, dan kun je cookies uitschakelen. Ok Meer

Privacy