Home Fotografie Heide in bloei bij het Ketliker Skar

Heide in bloei bij het Ketliker Skar

door Albert
Heide bij zonsopkomst

Enige tijd terug heb ik een drietal bezoeken aan de heide bij ons in de omgeving bij Katlijk gebracht. De eerste avond kwam ik net te laat voor mooie zonsondergang foto’s. De tweede avond kwam ik op tijd en begon ik met de ‘M’ stand te experimenteren.

De laatste keer dat ik de heide bezocht was vroeg in de ochtend, net voordat ik naar mijn werk moest. Ik was behoorlijk nat geworden van het ochtend dauw, maar de foto’s maakten het goed. De opkomende zon kwam net over kleine stukjes heide. Dat leverde mooie beelden op en een hiervan zie je bovenaan dit bericht.

Ook interessant

Hier worden cookies gebruikt. Ik ga ervan uit dat je hier akkoord mee gaat. Mocht dat niet zo zijn, dan kun je cookies uitschakelen. Ok Meer

Privacy