Home Fotografie Syringa microphylla superba

Syringa microphylla superba

door Albert
Syringa microphylla Superba

De lente is gelukkig weer aangebroken. Al geeft de winter mooie beelden, toch voel ik mij niet helemaal thuis in de winterfotografie. De vroege lentedagen, ochtenden met mist en een doorbrekende zon. Daar heb ik toch meer mee.

In dit artikel een dwergsering. Ook wel Syringa microphylla Superba genoemd. Deze ‘struik’ of ‘boom’ staat aan de zijkant van ons huis. Het schijnt dat deze pas van juni tot augustus bloeien. Alleen doet deze dat nu dus al in maart. Misschien dat ik mij vergis in de naam? Hoe dan ook, paar takken gesnoeid en in huis gehaald.

Ook interessant

Hier worden cookies gebruikt. Ik ga ervan uit dat je hier akkoord mee gaat. Mocht dat niet zo zijn, dan kun je cookies uitschakelen. Ok Meer

Privacy