Home Weblog Foto op vintage schoolposter afdrukken

Foto op vintage schoolposter afdrukken

door Albert
Foto op Schoolplaat

Het is sinds korte tijd dat de zogenoemde oude schoolplaten weer populair worden. Er komen ook steeds meer aanbieders van een fotoprint op schoolposter. Ik ben zelf werkzaam voor Photogifts.nl en heb ook aan onze eigen schoolposter gewerkt. Het zoeken naar de perfecte materialen waaronder het doek waar de fotoprint op komt en de stokken waarmee de poster wordt opgehangen.

Schoolplaat bestellen? Kijk ook eens op deze pagina: Foto op Schoolplaat

Luxe linnen schoolposters

De oude schoolposters zoals ze gezocht worden op het internet, hebben wijzelf canvasposters genoemd. Het zijn canvasdoeken waar de print op afgedrukt wordt. Dit materiaal is een luxe linnen doek waar prints met fine-art techniek op afgedrukt worden.

Fine-Art schoolposter kwaliteit

Het afdrukken gebeurt op een hoge fine-art kwaliteit. Dat betekent dat een fotoprint op het doek van dusdanige kwaliteit is, museum geschikt. Een foto wordt dus haarscherp overgebracht op het doek. Ook de kleuren zijn fantastisch. Heldere, realistische en natuurgetrouwe kleuren is wat je terugziet.

Foto op canvasposter

100% Maatwerk schoolposters

Het werk dat wordt geleverd is 100% maatwerk. Alles gebeurt onder eigen dak. De fotoprints worden met eigen fine-art printers afgedrukt. Daarna wordt het materiaal door de medewerkers verwerkt tot een echte schoolposter. Ook op het formaat is volledig maatwerk toepasbaar. Je kunt een afdruk tot op de centimeter nauwkeurig instellen. Dat is iets wat je niet snel elders gaat vinden.

Voordelige schoolposters

Niet alleen de kwaliteit van een schoolposter is fantastisch. De prijzen zijn ook zeer scherp. Dat geldt overigens voor het gehele assortiment van Photogifts.nl. Met de regelmatige kortingen heb je voordelig een prachtige schoolposter in huis.

Schoolposters maak je vanaf 20 x 30 centimeter tot maar liefst 1,5 meter groot. Grootformaat en unieke afmetingen maakt Photogifts.nl ook ideaal om een foto compleet op maat te maken.

Benieuwd? Bekijk hier het product: Foto op schoolposter.

Ook interessant

Hier worden cookies gebruikt. Ik ga ervan uit dat je hier akkoord mee gaat. Mocht dat niet zo zijn, dan kun je cookies uitschakelen. Ok Meer

Privacy