door Albert

Fotodecoratie bestellen

Je hebt een eigen foto welke je af wilt laten drukken? Bij SamarSa kun je fotodecoratie bestellen op diverse print-materialen met korting. Als fotograaf ken ik het belang van fotokwaliteit en de verhouding van foto tot print. Foto’s die je hier laat afdrukken zijn fantastisch. Heldere, realistisch en natuurlijke kleuren worden op het materiaal afgedrukt. Hier heb je dan ook de zekerheid van goed profiel beheer dat jouw foto tot zijn volste recht op print laat overkomen.


foto op dibond

Scherpe voordelen

  • Haarscherpe Fine-Art kwaliteit fotoprints;
  • 100% Maatwerk fotoprints;
  • Grootformaat fotoprints;
  • Levering in 2-3 werkdagen.

Topkwaliteit fotodecoratie bestellen

Kwaliteit is ontzettend belangrijk. Foto’s worden afgedrukt met een Durst P10 machine welke een ongekend hoge fine-art kwaliteit draait. Op deze Durst printer worden plaatmaterialen geprint waaronder plexiglas, acrylglas, aluminium en houtproducten.

Op de Epson S60800 worden canvas en banner producten geprint. Ook uit deze machines worden prints gedraaid van topkwaliteit. Kies je voor een canvas of tuinposter? Deze worden met de Epson printer afgedrukt.

Welk product je ook kiest, alle foto’s worden haarscherp geprint met een fantastisch kleurenbereik.

Fotodecoraties bestellen

Kies via SamarSa voor een van de volgende fotoproducten. Hierop ontvang je met actiecode ‘samarsa’ 16% korting op je bestelling.


PLAN - PRICE

Description

Description

Foto op Canvas

2 cm dik houtframe

Vanaf
€9,90 €8,32

Foto op Aluminium

3 mm dik dibond

Vanaf
€9,- €7,56

Foto op Plexiglas 

3 mm dik plexiglas

Vanaf 
€10,- €8,40

Foto op Acrylglas 

3 cm dik acrylaat


Vanaf 
€79,- €67,94

Foto op Tuinposter 

Weerbestendig doek

Vanaf 
€14,95 €12,55

Foto op Hout 

Stoere uitstraling

Vanaf 
€4,95 €4,16


Maatwerk fotodecoraties bestellen

De bestelde fotoprints worden door middel van maatwerk ontwikkeld. Een fotoprint wordt gecontroleerd op kwaliteit van de foto en pas in productie geplaatst als deze aan de minimale vereisten voldoet. Als fotograaf hoef je hier geen zorgen te maken. De doorsnee foto’s van fotografen zijn meer dan ruim voldoende om af te drukken, ook op grootformaat.

Nadat de fotoprint is afgedrukt wordt deze door vakmensen afgewerkt. Fotoprints op aluminium worden bijgeschaafd, een canvas wordt op het houten frame opgespannen en een acrylglas wordt met fluwelen handschoentjes ingepakt voor verzending.

foto op plexiglas

Grootformaat fotodecoraties bestellen

Bestel een fotodecoratie op alle formaten welke je wenst. Van kleine fotoprintjes tot de grootformaten zijn mogelijk. Het voordeel ten opzichte van andere foto aanbieders is dat je hier een foto écht op maat kunt maken. Het formaat van een afdruk kun je tot de centimeter precies instellen.

Levering fotodecoraties

Zodra een bestelling is ontvangen wordt deze na controle in het print-proces geplaatst. Voor de meeste fotodecoraties geldt een productietijd van 2 werkdagen. Het fotoproduct ontvang je vervolgens op de 3e werkdag. Bij uitgifte van het product wordt automatisch een e-mail gestuurd met een track & trace link.


foto op steigerhout

Foto op canvas bestellen

Wil je een prachtige traditionele canvasdoek bestellen? Een fotoafdruk wordt op luxe linnen doek afgedrukt met fine-art kwaliteit. Lees meer over foto op canvas bestellen.

Foto op plexiglas bestellen

Verwonder jezelf met een prachtige fotoafdruk op plexiglas. Plexiglas is een fantastisch materiaal welke een subtiel diepte-effect creëert. Lees meer over foto op plexiglas bestellen.

Foto op acrylglas bestellen

Een 3 centimeter dik fotoblok van acrylaat. Dit is wellicht het mooiste fotoblok met een ongekend prachtig diepte-effect. Dit staat fantastisch in ieder interieur. Lees meer over foto op acrylglas bestellen.

Foto op schoolplaat bestellen

Kies voor prachtige vintage schoolplaten. Stevig geklemd tussen twee latten, met de uitstraling van échte schoolplaten. Lees meer over foto op schoolplaat bestellen.

Foto op aluminium bestellen

Aluminium is een stoer en robuust materiaal. Het geeft een fantastisch strak eindresultaat met jouw hoge resolutie fotomateriaal. Lees meer over foto op aluminium bestellen.

Foto op tuinposter bestellen

Kies voor een mooie tuinposter. Ook buiten is het mogelijk om je foto een mooie plek te bieden. Tuinposter is bestand tegen regen en wind. Lees meer over foto op tuinposter bestellen.

Foto op hout bestellen

Met diverse houtsoorten kun je een prachtig natuurlijke fotoprint in huis halen. Kies voor een subtiele houtnerf of zorg voor een full-colour fotoprint op het hout. Lees meer over foto op hout bestellen.


Algemene voorwaarden

Je bestelt een fotoprint bij Photogifts.nl. Daar gelden de algemene voorwaarden zoals deze aldaar zijn opgesteld. Het bestellen, verwerken en bezorgen van je bestelling gebeurt door Photogifts.nl. Photogifts.nl biedt diverse contact mogelijkheden en zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Hier worden cookies gebruikt. Ik ga ervan uit dat je hier akkoord mee gaat. Mocht dat niet zo zijn, dan kun je cookies uitschakelen. Ok Meer

Privacy