Home Fotodecoratie Foto op Acrylglas bestellen

Foto op Acrylglas bestellen

door Albert

Voor een prachtig interieur foto-object met luxe diepte-effect kies je voor een foto op acrylglas. Dit fantastische fotoblok van acrylaat wordt op hoge (fine-art) kwaliteit afgedrukt. Kleuren zijn waanzinnig helder, realistisch en natuurlijk geprint.


Foto op Acrylglas

Bestel jouw foto op acrylglas via SamarSa. Ik ben werkzaam voor Photogifts en biedt 16% korting op iedere acrylglas bestelling. Gebruik actiecode ‘samarsa’ om gebruik te maken van de korting. Waarom je voor Photogifts kiest als je een foto op acrylglas laat afdrukken?

Lees verder of bestel acrylglas Nú vanaf € 67,94 (incl 16% korting)

Fine-art acrylglas bestellen

Foto’s worden op acrylglas in een hoge fine-art kwaliteit afgedrukt. Het resultaat is een haarscherpe fotoafdruk dat geschikt is voor exposities of musea. Het acrylglas is volledig gepolijst en hierdoor kristalhelder. Het heldere glas zorgt voor een verbluffend diepte-effect.

Fotografen stellen hoge eisen aan fotoafdrukken. Dat is niet geheel vreemd, er wordt immers veel tijd gestoken in het maken van de perfecte foto. Een fotoprint ontvangen van slechte kwaliteit is dan ook op zijn zachtst gezegd een grote domper. Hiervoor hoef je geen zorgen te maken als je hier een fotoafdruk op acrylglas laat ontwikkelen. Als wanddecoratie aanbieder worden periodieke controles gehouden. Kwaliteit, profiel- en kleurbeheer zijn aan de orde van de dag om ervoor te zorgen dat iedere fotoprint net zo fantastisch geprint wordt als degeen ervoor.

Fantastisch diepte-effect

Als interieur object is dit waarschijnlijk een van mijn grootste favoriete materialen. Het acrylglas is een zwaar fotoblok dat werkelijk aan alle zijden een diep diepte-effect kent. Door de gepolijste afwerking lijken foto’s simpelweg te stralen op het materiaal.


Acrylglas diepte-effect

Maatwerk acrylglas bestellen

Een fotoafdruk op acrylglas is praktisch maatwerk. Vrijwel alle handelingen worden uitgevoerd en gecontroleerd door vakmensen met jarenlange ervaring. Het maatwerk start bij binnenkomst van een bestelling. De foto wordt gecontroleerd en bekeken of deze geschikt is voor het materiaal. Na goedkeuring wordt deze in het print-proces geplaatst. Zodra de foto op het acrylglas is afgedrukt, wordt deze verder behandeld en gereed gemaakt voor verzending.

Kenmerken acrylglas

Het acrylglas is volledig rondom gepolijst. De fotoprint wordt op de ‘achterzijde’ afgedrukt en beschermd met een witte blockout folie. Deze hagelwitte folie zorgt ervoor dat de witte en lichte delen van een foto worden opgevuld. Wit wordt namelijk niet geprint, een fotoprint zonder folie wordt transparant in de lichte delen.

Het materiaal is 3 centimeter dik. Dit fotoblok voelt stevig en solide aan, je zet het gemakkelijk in je interieur neer. Je kunt het fotoblok zowel liggend als staand neerzetten.


Foto op Acrylglas

Formaten acrylglas

Het fotoblok van acrylglas is beschikbaar in twee vaste formaten. Het vierkante formaat is 20×20 centimeter groot. De liggende versie is 30×20 centimeter groot.

Vervang je standaard fotolijst

Het acrylglas is de perfecte vervanger voor de traditionele fotolijsten. Doordat je het makkelijk neerzet heb je een geweldig object voor jouw interieur. Wij zijn er zeker van dat het bij al het bezoek op zal vallen en genoeg gesprekstof levert.

Acrylglas levering

Zodra een bestelling binnenkomt, wordt deze gecontroleerd. Na goedkeuring wordt deze in productie geplaatst. Het produceren van een acrylglas duurt bij benadering 2 werkdagen. Het fotoproduct wordt vervolgens op de derde werkdag aangeboden door de bezorger.

Bestel nu jouw foto op acrylglas

Ik garandeer een fantastische fotoafdruk op acrylglas.

 bestel acrylglas Nú vanaf € 67,94 (incl 16% korting met actiecode: samarsa)

Fotoproducten


PLAN - PRICE

Description

Description

Foto op Canvas

2 cm dik houtframe

Vanaf
€9,90 €8,32

Foto op Aluminium

3 mm dik dibond

Vanaf
€9,- €7,56

Foto op Plexiglas 

3 mm dik plexiglas


Vanaf 
€10,- €8,40

Foto op Tuinposter 

Weerbestendig doek

Vanaf 
€14,95 €12,55

Foto op Hout 

Stoere uitstraling

Vanaf 
€4,95 €4,16

Foto op Schoolplaat 

Vintage uitstraling

Vanaf 
€24,- €20,16


Foto op canvas bestellen

Wil je een prachtige traditionele canvasdoek bestellen? Een fotoafdruk wordt op luxe linnen doek afgedrukt met fine-art kwaliteit. Lees meer over foto op canvas bestellen.

Foto op plexiglas bestellen

Verwonder jezelf met een prachtige fotoafdruk op plexiglas. Plexiglas is een fantastisch materiaal welke een subtiel diepte-effect creëert. Lees meer over foto op plexiglas bestellen.

Foto op acrylglas bestellen

Een 3 centimeter dik fotoblok van acrylaat. Dit is wellicht het mooiste fotoblok met een ongekend prachtig diepte-effect. Dit staat fantastisch in ieder interieur. Lees meer over foto op acrylglas bestellen.

Foto op schoolplaat bestellen

Kies voor prachtige vintage schoolplaten. Stevig geklemd tussen twee latten, met de uitstraling van échte schoolplaten. Lees meer over foto op schoolplaat bestellen.

Foto op aluminium bestellen

Aluminium is een stoer en robuust materiaal. Het geeft een fantastisch strak eindresultaat met jouw hoge resolutie fotomateriaal. Lees meer over foto op aluminium bestellen.

Foto op tuinposter bestellen

Kies voor een mooie tuinposter. Ook buiten is het mogelijk om je foto een mooie plek te bieden. Tuinposter is bestand tegen regen en wind. Lees meer over foto op tuinposter bestellen.

Foto op hout bestellen

Met diverse houtsoorten kun je een prachtig natuurlijke fotoprint in huis halen. Kies voor een subtiele houtnerf of zorg voor een full-colour fotoprint op het hout. Lees meer over foto op hout bestellen.


Algemene voorwaarden

Je bestelt een fotoprint bij Photogifts.nl. Daar gelden de algemene voorwaarden zoals deze aldaar zijn opgesteld. Het bestellen, verwerken en bezorgen van je bestelling gebeurt door Photogifts.nl. Photogifts.nl biedt diverse contact mogelijkheden en zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Hier worden cookies gebruikt. Ik ga ervan uit dat je hier akkoord mee gaat. Mocht dat niet zo zijn, dan kun je cookies uitschakelen. Ok Meer

Privacy