Home Fotodecoratie Foto op aluminium bestellen

Foto op aluminium bestellen

door Albert

Bestel jouw mooiste foto op aluminium. Hoge resolutie foto’s worden haarscherp afgedrukt op een prachtig materiaal met moderne uitstraling. Foto’s worden op zeer hoge kwaliteit (fine-art) overgebracht. Kleuren zijn prachtig helder, realistisch en natuurgetrouw.Bestel jouw foto op aluminium via SamarSa. Ik ben werkzaam voor Photogifts en biedt 16% korting op iedere aluminium bestelling. Gebruik actiecode ‘samarsa’ om gebruik te maken van de korting. Waarom je voor Photogifts kiest als je een foto op aluminium laat afdrukken?

Lees verder of bestel aluminiumAl vanaf € 7,56 (incl 16% korting met actiecode ‘samarsa’)

Fine-art aluminium bestellen

Als fotograaf begrijp ik als geen ander hoe belangrijk print kwaliteit is. Een succesvolle fotoafdruk op aluminium staat of valt met kwaliteit en kleur. Het is dan ook niet meer dan logisch dat je hoge eisen stelt aan het afdrukken van jouw foto.

Een fotoprint wordt afgedrukt met een geweldige fine-art printer. De Durst P10 om precies te zijn. Deze print haarscherpe fotoafdrukken op aluminium, de kwaliteit is ongeëvenaard.

Het waarborgen van de kwaliteit gebeurt aan de hand van routinematige controles, periodieke kalibraties en een goed kleurprofiel management. Door deze zaken goed op orde te hebben, kan ik je verzekeren dat jouw foto fantastisch goed geprint wordt op aluminium.

Maatwerk aluminium bestellen

Op alle fotoprints wordt maatwerk toegepast. Hiermee laten we niets aan het toeval over, alles wordt dubbel gecheckt. Bij binnenkomst van een bestelling wordt handmatig de foto gecontroleerd, evenals het materiaal en de opgegeven afmetingen van de fotoprint.

Als alles in orde is wordt de bestelling in productie gebracht. Als de foto op het aluminium is afgedrukt, wordt het materiaal verder behandeld en afgewerkt.


Fotoprint op Dibond aluminium

Wit aluminium (dibond) bestellen

Het aluminium materiaal kent bij diverse aanbieders verschillende benamingen. Bij Photogifts wordt het materiaal Dibond genoemd. Andere benamingen die ik ken zijn wit aluminium en alu-dibond. Ze hebben verschillende benamingen maar we spreken over hetzelfde materiaal.

Wit aluminium, dibond, wordt voorzien van een witte toplaag. Door deze toplaag worden de witte en lichte delen van een foto opgevuld, zo komt de foto precies op het materiaal zoals wij deze zien.

Zonder witte toplaag zie je door de lichte delen van de foto het geborstelde aluminium terug. Voor de meeste fotografen is dat juist niet de bedoeling, maar ook dat geeft prachtige resultaten met bijvoorbeeld zwart-wit foto’s.

Grootformaat aluminium bestellen

Een fotoprint op aluminium bestel je al vanaf 10×10 centimeter. Maar wil je echt een grote afdruk op aluminium? Wij printen foto’s tot ruim 3 meter groot. Wil je groter? Neem dan contact op met de klantenservice van Photogifts.nl.

Kenmerken wit aluminium

Het aluminium is een prachtig materiaal voor fotoprints. Het is strak, glad en is slechts 3 millimeter dik. Daarnaast is het materiaal oersterk en met de driejarige kleurgarantie staat dit product garant voor jarenlang plezier.Aluminium ophangsysteem

Voor het ophangen van een foto op aluminium zijn er meerdere mogelijkheden. Er zijn twee soorten afstandhouders, twee profielen en een blind montagesysteem.

Van de afstandhouders is er een ‘rand’ versie waarvoor geen gaten in de print worden geboord. Voor de gewone afstandhouder is dat wel het geval. Hiervoor wordt in de hoeken een gat gemaakt waar de afstandhouder doorheen kan. Dit geeft een luxe-effect aan het geheel doordat het duidelijk zichtbaar is.

De profielen zijn er in twee soorten, profiel boven / onder en een profiel verstek. Het profiel is een aluminium strip dat op het materiaal wordt gemonteerd.

Een blind montagesysteem ‘zweeft’ 10 millimeter van de muur af. Het systeem is na montage nog verstelbaar met een draaidop.


Profiel
Afstandhouder
blind montagesysteem ophangsysteem
Blind montagesysteem
Profiel verstek
Afstandhouder rand

Foto op aluminium levering

Zodra een foto op aluminium is besteld wordt de bestelling gecontroleerd. De foto wordt goed gecontroleerd en zo ook in verhouding tot de gekozen afmetingen van de aluminiumprint. Als het geheel in orde is wordt het product ontwikkeld.

De foto wordt afgedrukt op het wit aluminium en hierna gereed gemaakt voor verzending. De productie duurt bij benadering 2 werkdagen. Op de derde werkdag wordt de fotoprint aangeboden door de bezorger.

Bestel nu jouw foto op aluminium

Ik garandeer een fantastische fotoafdruk op aluminium.

bestel aluminiumAl vanaf € 7,56 (incl 16% korting met actiecode ‘samarsa’)

Fotoproducten


PLAN - PRICE

Description

Description

Foto op Canvas

Luxe linnendoek

Vanaf
€9,90 €8,32

Foto op Plexiglas 

Prachtige diepte effect

Vanaf 
€10,- €8,40

Foto op Acrylglas 

Fantastisch fotoblok


Vanaf 
€79,- €67,94

Foto op Tuinposter 

Weerbestendig doek

Vanaf 
€14,95 €12,55

Foto op Hout 

Robuuste uitstraling

Vanaf 
€4,95 €4,16

Foto op Schoolplaat 

Vintage uitstraling

Vanaf 
€24,- €20,16


Foto op canvas bestellen

Wil je een prachtige traditionele canvasdoek bestellen? Een fotoafdruk wordt op luxe linnen doek afgedrukt met fine-art kwaliteit. Lees meer over foto op canvas bestellen.

Foto op plexiglas bestellen

Verwonder jezelf met een prachtige fotoafdruk op plexiglas. Plexiglas is een fantastisch materiaal welke een subtiel diepte-effect creëert. Lees meer over foto op plexiglas bestellen.

Foto op acrylglas bestellen

Een 3 centimeter dik fotoblok van acrylaat. Dit is wellicht het mooiste fotoblok met een ongekend prachtig diepte-effect. Dit staat fantastisch in ieder interieur. Lees meer over foto op acrylglas bestellen.

Foto op schoolplaat bestellen

Kies voor prachtige vintage schoolplaten. Stevig geklemd tussen twee latten, met de uitstraling van échte schoolplaten. Lees meer over foto op schoolplaat bestellen.

Foto op aluminium bestellen

Aluminium is een stoer en robuust materiaal. Het geeft een fantastisch strak eindresultaat met jouw hoge resolutie fotomateriaal. Lees meer over foto op aluminium bestellen.

Foto op tuinposter bestellen

Kies voor een mooie tuinposter. Ook buiten is het mogelijk om je foto een mooie plek te bieden. Tuinposter is bestand tegen regen en wind. Lees meer over foto op tuinposter bestellen.

Foto op hout bestellen

Met diverse houtsoorten kun je een prachtig natuurlijke fotoprint in huis halen. Kies voor een subtiele houtnerf of zorg voor een full-colour fotoprint op het hout. Lees meer over foto op hout bestellen.


Algemene voorwaarden

Je bestelt een fotoprint bij Photogifts.nl. Daar gelden de algemene voorwaarden zoals deze aldaar zijn opgesteld. Het bestellen, verwerken en bezorgen van je bestelling gebeurt door Photogifts.nl. Photogifts.nl biedt diverse contact mogelijkheden en zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Foto op Aluminium

Print jouw eigen foto op aluminium. Wij bieden fine-art kwaliteit fotoprints tegen scherpe prijzen. Kies voor haarscherpe fotoprints met natuurlijke en realistische kleuren.

Product SKU: AL82

Product Brand: Photogifts.nl

Product Currency: EUR

Product Price: 7.56

Price Valid Until: 2020-01-31

Product In-Stock: 1

Editor's Rating:
9.5

Hier worden cookies gebruikt. Ik ga ervan uit dat je hier akkoord mee gaat. Mocht dat niet zo zijn, dan kun je cookies uitschakelen. Ok Meer

Privacy