Home Fotodecoratie Foto op Canvas bestellen

Foto op Canvas bestellen

door Albert

Bestel jouw mooiste foto op canvasdoek. Hoge resolutie foto’s worden haarscherp op het beste kwaliteit linnen geprint. Foto’s worden op zeer hoge kwaliteit (fine-art) overgebracht. Kleuren zijn prachtig helder, realistisch en natuurgetrouw.


foto op canvas

Bestel jouw foto op canvas via SamarSa. Ik ben werkzaam voor Photogifts en biedt 16% korting op iedere canvas bestelling. Gebruik actiecode ‘samarsa’ om gebruik te maken van de korting. Waarom je voor Photogifts kiest als je een foto op canvas laat afdrukken?

Lees verder of bestel canvasAl vanaf € 8,32 (incl 16% korting)

Fine-art canvas bestellen

Als fotograaf stel je hoge eisen aan een fotoprint. Dat mag ook wel wanneer je fotoprints besteld voor jezelf of voor jouw klanten. Een hoge resolutie foto moet zo realistisch mogelijk aan het beeld dat je ziet worden afgedrukt. Om de kwaliteit te waarborgen wordt een groot stuk maatwerk en een goed profielbeheer gehanteerd. Profielen worden op regelmatige basis gekalibreerd.

Maatwerk canvas bestellen

Op iedere canvas bestelling wordt maatwerk toegepast. Bij binnenkomst van een bestelling wordt deze handmatig gecontroleerd. Foto kwaliteit, materiaal en afmetingen worden bekeken. Na goedkeuring zal het geheel in productie worden genomen. Na het print-proces wordt het canvas gesneden en vervolgens door vakmensen op houten frames opgespannen.

Luxe linnen canvas bestellen

Het linnen canvas is van de beste kwaliteit. Fotoprints komen tot hen volste recht op dit prachtige materiaal. Het linnen is een zijdeglans canvas. Foto’s, reproducties en kunstwerken afgedrukt op dit linnen lijken verbluffend realistisch. Een afdruk op het linnen garandeert heldere kleuren en een hoge intensiteit zwart.


Canvasdoek

Grootformaat canvas bestellen

Ben je op zoek naar grootformaat canvas? Ook dat is zeker mogelijk. Fotoprints kunnen tot maximaal 3 bij 1.4 meter afgedrukt worden. De kleinste canvas afdruk bestel je al vanaf 20 bij 20 centimeter.

Canvas houtframe

Er is keuze tussen een 20 of 40 millimeter houten frame van het canvas. Het 20 millimeter frame kies je voor de kleinere canvasdoeken. Wanneer je een canvasdoek van over de meter kiest, wordt het verstandig om het 40 millimeter frame te kiezen. Hoe groter het canvasdoek wordt, hoe meer spanning er op het houten frame komt te staan. Hierin biedt de 40 millimeter houtframe dan ook meer steun.


Canvas houtframe

Canvas ophangsysteem

Bij een canvasdoek zijn twee ophangsystemen verkrijgbaar. De zogenoemde tandhanger en een flat on the wall systeem. De tandhanger is verreweg het meest gekozen ophangsysteem voor canvas. Deze ophangsystemen hebben een zwevend effect.

Beide systemen zitten achter het doek op de bovenste lat geschroefd. Hier zie je als het canvasdoek hangt niets meer van. Een flat on the wall ophangsysteem is geschikter voor grotere canvasdoeken.

Het ophangsysteem tandhanger kost € 2,49 en een flat on the wall kost € 2,95. Dit zijn vaste kosten, hier worden geen kortingen over berekend.


Tandhanger
Flat on the wall

Canvas levering

Zodra je de bestelling hebt geplaatst wordt deze gecontroleerd. De foto wordt bekeken ten opzichte van het materiaal en de afmetingen. Bij goedkeuring wordt het product in productie genomen. Het duurt bij benadering twee werkdagen een canvasdoek te produceren. Op de derde werkdag zal het doek worden aangeboden door de bezorger. Wanneer een canvasdoek wordt verstuurd gaat er een e-mail uit met track & trace code.

Bestel nu jouw foto op canvas

Ik garandeer een fantastische fotoafdruk op canvasdoek.

bestel canvasAl vanaf € 8,32 (incl 16% korting met actiecode: samarsa)

Fotoproducten


PLAN - PRICE

Description

Description

Foto op Aluminium

3 mm dik dibond

Vanaf
€9,- €7,56

Foto op Plexiglas 

3 mm dik plexiglas

Vanaf 
€10,- €8,40

Foto op Acrylglas 

3 cm dik acrylaat


Vanaf 
€79,- €67,94

Foto op Tuinposter 

Weerbestendig doek

Vanaf 
€14,95 €12,55

Foto op Hout 

Stoere uitstraling

Vanaf 
€4,95 €4,16

Foto op Schoolplaat 

Vintage uitstraling

Vanaf 
€24,- €20,16


Foto op canvas bestellen

Wil je een prachtige traditionele canvasdoek bestellen? Een fotoafdruk wordt op luxe linnen doek afgedrukt met fine-art kwaliteit. Lees meer over foto op canvas bestellen.

Foto op plexiglas bestellen

Verwonder jezelf met een prachtige fotoafdruk op plexiglas. Plexiglas is een fantastisch materiaal welke een subtiel diepte-effect creëert. Lees meer over foto op plexiglas bestellen.

Foto op acrylglas bestellen

Een 3 centimeter dik fotoblok van acrylaat. Dit is wellicht het mooiste fotoblok met een ongekend prachtig diepte-effect. Dit staat fantastisch in ieder interieur. Lees meer over foto op acrylglas bestellen.

Foto op schoolplaat bestellen

Kies voor prachtige vintage schoolplaten. Stevig geklemd tussen twee latten, met de uitstraling van échte schoolplaten. Lees meer over foto op schoolplaat bestellen.

Foto op aluminium bestellen

Aluminium is een stoer en robuust materiaal. Het geeft een fantastisch strak eindresultaat met jouw hoge resolutie fotomateriaal. Lees meer over foto op aluminium bestellen.

Foto op tuinposter bestellen

Kies voor een mooie tuinposter. Ook buiten is het mogelijk om je foto een mooie plek te bieden. Tuinposter is bestand tegen regen en wind. Lees meer over foto op tuinposter bestellen.

Foto op hout bestellen

Met diverse houtsoorten kun je een prachtig natuurlijke fotoprint in huis halen. Kies voor een subtiele houtnerf of zorg voor een full-colour fotoprint op het hout. Lees meer over foto op hout bestellen.


Algemene voorwaarden

Je bestelt een fotoprint bij Photogifts.nl. Daar gelden de algemene voorwaarden zoals deze aldaar zijn opgesteld. Het bestellen, verwerken en bezorgen van je bestelling gebeurt door Photogifts.nl. Photogifts.nl biedt diverse contact mogelijkheden en zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Hier worden cookies gebruikt. Ik ga ervan uit dat je hier akkoord mee gaat. Mocht dat niet zo zijn, dan kun je cookies uitschakelen. Ok Meer

Privacy