Home Fotodecoratie Foto op Hout bestellen

Foto op Hout bestellen

door Albert

Bestel jouw mooiste fotomoment op hout. Hoge resolutie foto’s worden haarscherp op prachtig hout afgedrukt met fine-art kwaliteit. Kleuren zien er fantastisch uit, helder en natuurgetrouw. Een lust voor het oog voor iedere fotoliefhebber.Bestel jouw foto op hout via SamarSa. Ik ben werkzaam voor Photogifts en biedt 16% korting op iedere hout bestelling. Gebruik actiecode ‘samarsa’ om gebruik te maken van de korting. Waarom je voor Photogifts kiest als je een foto op hout laat afdrukken?

Lees verder of bestel houtAl vanaf € 4,16 (incl 16% korting)

Fine-art houtprint bestellen

Als fotograaf wil je niet minder dan het beste van het beste als het om fotoprints gaat. Er is niets spannenders dan het uit handen geven van een hoge resolutie foto voor print doeleinden. Dat begrijpen wij maar al te goed. Foto’s worden met een hoge fine-art kwaliteit op het hout overgebracht. Dit resulteert in een fantastisch scherpe afdruk op het hout. De print wordt gerealiseerd met een grote Durst P10 machine. Kleuren worden helder en natuurgetrouw afgedrukt.

De kwaliteit wordt gewaarborgd door systematische controles en toepassing van maatwerk. Er is een gedegen kleurprofiel management en systemen worden op regelmatige basis gekalibreerd.

Houtprint op maat bestellen

Op vrijwel alle fotoproducten wordt maatwerk toegepast. Zodra een bestelling binnenkomt wordt de foto gecontroleerd op resolutie ten opzichte van het materiaal en formaat. Het printproces wordt nauwlettend in de gaten gehouden en de afwerking van een houtprint wordt secuur uitgevoerd.

Het gehele proces wordt inhouse uitgevoerd. Eigen machines en eigen vakmensen zorgen voor de beste kwaliteit houtprints. Hier ben je verzekerd van de beste kwaliteit foto op hout.

White-wash houtprint

Er is keuze om een houtprint ‘naturel’ zonder white-wash af te laten drukken, of je print het mét een white-wash laag. Bij een houtprint zonder white-wash laag is het hout duidelijker aanwezig door de fotoprint. Met een white-wash laag worden de lichte en witte delen van de foto opgevuld. Wit wordt namelijk niet (standaard) geprint.

De keuze in een white-wash versie of naturel is persoonlijk en smaak-gebonden. Het hout blijft een prachtig natuurproduct waar foto’s fantastisch op afgedrukt worden.Grootformaat houtprint

Vrij uniek is dat je een foto exact op maat kunt laten afdrukken. Er zijn geen beperkingen tot vaste hout formaten aangezien alles in-house wordt gezaagd. Alleen de breedte van de planken is hetgeen waar je rekening mee moet houden.

Een houtprint bestel je met een maximale afmeting van 2 x 1.40 meter groot. Minimale afmetingen verschillen per houtsoort maar starten veelal vanaf 20×20 centimeter groot.

Latrichting

Wil je de latten horizontaal, of past het beter bij de foto dat deze verticaal komen te staan? De keuze is aan jou. Tijdens het bestelproces kun je aangeven welke richting de latten moeten verkrijgen. Maar er is nog een optie. Als je kiest voor berkenplex hout, heb je een fotoprint op hout uit één stuk. Ook dit is een prachtige combinatie met de juiste foto erop afgedrukt.

Ophangsysteem

Het ophangen van je foto op hout is eenvoudig. Er zijn diverse ophangsystemen verkrijgbaar. Voor onze houtprints hebben we tandhangers, flat on the wall, profiel voor hout en dopsystemen als ophangsyteem voor hout. Deze ophangsystemen worden gemonteerd geleverd.


dop ophangsysteem
Dop systeem hout
flat on the wall ophangsysteem
Flat on the wall systeem
tandhanger ophangsysteem
Tandhanger
profiel ophangsysteem
Aluminium (hout) profiel

Foto op hout levering

Iedere foto op hout bestelling wordt direct bij binnenkomst gecontroleerd. Na controle wordt deze in de productie planning geplaatst. Het ontwikkelen van een foto op hout duurt doorgaans 2 werkdagen. Op de derde werkdag zal het fotoproduct worden aangeboden door de bezorger.

Bestel nu jouw foto op hout

Ik garandeer een fantastische fotoafdruk op hout.

 bestel houtAl vanaf € 4,16 (incl 16% korting met actiecode ‘samarsa’)

Foto op Berkenplex Hout

Fotoproducten


PLAN - PRICE

Description

Description

Foto op Canvas

2 cm dik houtframe

Vanaf
€9,90 €8,32

Foto op Aluminium

3 mm dik dibond

Vanaf
€9,- €7,56

Foto op Plexiglas 

3 mm dik plexiglas

Vanaf 
€10,- €8,40

Foto op Acrylglas 

3 cm dik acrylaat


Vanaf 
€79,- €67,94

Foto op Tuinposter 

Weerbestendig doek

Vanaf 
€14,95 €12,55

Foto op Schoolplaat 

Vintage uitstraling

Vanaf 
€24,- €20,16


Foto op canvas bestellen

Wil je een prachtige traditionele canvasdoek bestellen? Een fotoafdruk wordt op luxe linnen doek afgedrukt met fine-art kwaliteit. Lees meer over foto op canvas bestellen.

Foto op plexiglas bestellen

Verwonder jezelf met een prachtige fotoafdruk op plexiglas. Plexiglas is een fantastisch materiaal welke een subtiel diepte-effect creëert. Lees meer over foto op plexiglas bestellen.

Foto op acrylglas bestellen

Een 3 centimeter dik fotoblok van acrylaat. Dit is wellicht het mooiste fotoblok met een ongekend prachtig diepte-effect. Dit staat fantastisch in ieder interieur. Lees meer over foto op acrylglas bestellen.

Foto op schoolplaat bestellen

Kies voor prachtige vintage schoolplaten. Stevig geklemd tussen twee latten, met de uitstraling van échte schoolplaten. Lees meer over foto op schoolplaat bestellen.

Foto op aluminium bestellen

Aluminium is een stoer en robuust materiaal. Het geeft een fantastisch strak eindresultaat met jouw hoge resolutie fotomateriaal. Lees meer over foto op aluminium bestellen.

Foto op tuinposter bestellen

Kies voor een mooie tuinposter. Ook buiten is het mogelijk om je foto een mooie plek te bieden. Tuinposter is bestand tegen regen en wind. Lees meer over foto op tuinposter bestellen.

Foto op hout bestellen

Met diverse houtsoorten kun je een prachtig natuurlijke fotoprint in huis halen. Kies voor een subtiele houtnerf of zorg voor een full-colour fotoprint op het hout. Lees meer over foto op hout bestellen.


Algemene voorwaarden

Je bestelt een fotoprint bij Photogifts.nl. Daar gelden de algemene voorwaarden zoals deze aldaar zijn opgesteld. Het bestellen, verwerken en bezorgen van je bestelling gebeurt door Photogifts.nl. Photogifts.nl biedt diverse contact mogelijkheden en zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Hier worden cookies gebruikt. Ik ga ervan uit dat je hier akkoord mee gaat. Mocht dat niet zo zijn, dan kun je cookies uitschakelen. Ok Meer

Privacy