Home Fotodecoratie Foto op Plexiglas bestellen

Foto op Plexiglas bestellen

door Albert

Voor een luxe diepte-effect en een hoog ‘wow’ gehalte, kies je voor een foto op plexiglas. Hoge resolutie foto’s worden haarscherp afgedrukt op dit prachtig materiaal met klassieke uitstraling. Kleuren zijn verbluffend helder, realistisch en natuurgetrouw.


Foto op plexiglas - Zwanen

Bestel jouw foto op plexiglas via SamarSa. Ik ben werkzaam voor Photogifts en biedt 16% korting op iedere plexiglas bestelling. Gebruik actiecode ‘samarsa’ om gebruik te maken van de korting. Waarom je voor Photogifts kiest als je een foto op plexiglas laat afdrukken?

Lees verder of bestel plexiglasAl vanaf € 8,40 (incl 16% korting)

Fine-art plexiglas bestellen

Foto’s op plexiglas worden met fine-art kwaliteit afgedrukt. Een haarscherpe afdruk is het resultaat, geschikt voor musea of exposities. De kwaliteit is perfect voor jou als fotograaf. Je verwacht van jouw hoge resolutie foto’s dan ook het beste van het beste. Het kan een frustrerende zaak zijn wanneer je foto’s wilt bestellen op een materiaal en je hebt geen controle over de kwaliteit. Dat begrijpen wij als geen ander.

Als wanddecoratie aanbieder behoren periodieke controles tot de orde van de dag. Hiermee bewaken we kwaliteit en zorgen we voor een goed profiel/kleur management.

Fantastisch diepte effect

Een fotoprint op plexiglas kent een prachtig diepte-effect. De fotoprint wordt op de achterzijde van het materiaal afgedrukt. Hierdoor zie je van de voorkant af de foto met het diepte-effect. Door velen ook wel benoemd alsof het achter een glazen plaat is gezet.


Detailfoto - Foto op plexiglas

Maatwerk plexiglas bestellen

Op alle plexiglas bestellingen is maatwerk van toepassing. Van bestellen tot verzenden, alles wordt volledig onder controle gehouden door vakmensen. Bestellingen worden handmatig gecontroleerd. Een foto wordt gecontroleerd qua kwaliteit en ten opzichte van het formaat waarop het afgedrukt dient te worden.

Als de foto op het plexiglas is afgedrukt wordt deze verder behandeld. Na een grondige check wordt deze gereed gemaakt voor verzending.

Plexiglas kenmerken

Het plexiglas bevat een wit ondergrond. Deze witlaag vult de witte en lichte delen van de foto op. Dit is nodig om een fotoafdruk precies zo op het materiaal te krijgen als wij deze zien. Het is mogelijk een foto op een transparante plexiglas af te drukken, dit kan zeer fraaie resultaten geven. Het plexiglas is in totaal 6 millimeter dik.


Foto op plexiglas

Grootformaat plexiglas bestellen

Een fotoafdruk op plexiglas kan al vanaf 10×10 besteld worden. Maar ook grootformaat is mogelijk. Afmetingen tot ruim 3 meter is mogelijk. Om precies te zijn kun je een plexiglas afdruk tot 3×1,5 meter maken. Het grootste voordeel welke je hier geniet is de vrijheid in afmetingen. Je zit niet vast aan standaard formaten. Een foto op plexiglas maak je precies op jouw gewenste formaat, tot op de centimeter nauwkeurig.

Plexiglas ophangsystemen

Er zijn verschillende ophangsystemen voor plexiglas beschikbaar. Er zijn twee soorten afstandhouders, twee profielen en een blind montagesysteem.

Van de afstandhouders is er een ‘rand’ versie waarvoor geen gaten in de print worden geboord. Voor de gewone afstandhouder is dat wel het geval. Hiervoor wordt in de hoeken een gat gemaakt waar de afstandhouder doorheen kan. Dit geeft een luxe-effect aan het geheel doordat het duidelijk zichtbaar is.

De profielen zijn er in twee soorten, profiel boven / onder en een profiel verstek. Het profiel is een aluminium strip dat op het materiaal wordt gemonteerd. Dit wordt zo ook geleverd.

Een blind montagesysteem ‘zweeft’ 10 millimeter van de muur af. Het systeem is na montage nog verstelbaar met een draaidop.


afstandhouder rand ophangsysteem
Afstandhouder rand
profiel ophangsysteem
Profiel
blind montagesysteem ophangsysteem
Blind montagesysteem
afstandhouder ophangsysteem
Afstandhouder
profiel verstek ophangsysteem
Profiel verstek

Plexiglas levering

Na een bestelling wordt de controle gevoerd. Als alles in orde is wordt deze in productie gebracht. Het produceren van een plexiglas afdruk duurt bij benadering 2 werkdagen. Op de derde werkdag zal het fotoproduct door de bezorger worden aangeboden.

Bestel nu jouw foto op plexiglas

Ik garandeer een fantastische fotoafdruk op plexiglas.
Bestel vandaag nog jouw foto op plexiglas met actiecode ‘samarsa’ voor 16% extra korting.

Fotoproducten


PLAN - PRICE

Description

Description

Foto op Canvas

Luxe linnen

Vanaf
€9,90 €8,32

Foto op Aluminium

3 mm dik dibond

Vanaf
€9,- €7,56

Foto op Acrylglas 

3 cm dik acrylaat


Vanaf 
€79,- €67,94

Foto op Tuinposter 

Weerbestendig doek

Vanaf 
€14,95 €12,55

Foto op Hout 

Stoere uitstraling

Vanaf 
€4,95 €4,16

Foto op Schoolplaat 

Vintage uitstraling

Vanaf 
€24,- €20,16


Foto op canvas bestellen

Wil je een prachtige traditionele canvasdoek bestellen? Een fotoafdruk wordt op luxe linnen doek afgedrukt met fine-art kwaliteit. Lees meer over foto op canvas bestellen.

Foto op plexiglas bestellen

Verwonder jezelf met een prachtige fotoafdruk op plexiglas. Plexiglas is een fantastisch materiaal welke een subtiel diepte-effect creëert. Lees meer over foto op plexiglas bestellen.

Foto op acrylglas bestellen

Een 3 centimeter dik fotoblok van acrylaat. Dit is wellicht het mooiste fotoblok met een ongekend prachtig diepte-effect. Dit staat fantastisch in ieder interieur. Lees meer over foto op acrylglas bestellen.

Foto op schoolplaat bestellen

Kies voor prachtige vintage schoolplaten. Stevig geklemd tussen twee latten, met de uitstraling van échte schoolplaten. Lees meer over foto op schoolplaat bestellen.

Foto op aluminium bestellen

Aluminium is een stoer en robuust materiaal. Het geeft een fantastisch strak eindresultaat met jouw hoge resolutie fotomateriaal. Lees meer over foto op aluminium bestellen.

Foto op tuinposter bestellen

Kies voor een mooie tuinposter. Ook buiten is het mogelijk om je foto een mooie plek te bieden. Tuinposter is bestand tegen regen en wind. Lees meer over foto op tuinposter bestellen.

Foto op hout bestellen

Met diverse houtsoorten kun je een prachtig natuurlijke fotoprint in huis halen. Kies voor een subtiele houtnerf of zorg voor een full-colour fotoprint op het hout. Lees meer over foto op hout bestellen.


Algemene voorwaarden

Je bestelt een fotoprint bij Photogifts.nl. Daar gelden de algemene voorwaarden zoals deze aldaar zijn opgesteld. Het bestellen, verwerken en bezorgen van je bestelling gebeurt door Photogifts.nl. Photogifts.nl biedt diverse contact mogelijkheden en zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Hier worden cookies gebruikt. Ik ga ervan uit dat je hier akkoord mee gaat. Mocht dat niet zo zijn, dan kun je cookies uitschakelen. Ok Meer

Privacy