Home Fotodecoratie Foto op Schoolposter bestellen

Foto op Schoolposter bestellen

door Albert

Een échte foto op schoolposter voorzien van de mooiste kwaliteit print. Hier vind je schoolposter fotoafdrukken met een fantastische vintage uitstraling. Kies voor haarscherpe fotoprints met heldere en realistische kleuren. Fine-art afdrukken geschikt voor musea en exposities, maar dan voor thuis.


Foto op Schoolplaat

Bestel jouw foto op schoolposter via SamarSa. Ik ben werkzaam voor Photogifts en biedt 16% korting op iedere schoolplaat bestelling. Gebruik actiecode ‘samarsa’ om gebruik te maken van de korting. Waarom je voor Photogifts kiest als je een foto op schoolposter laat afdrukken?

Lees verder of bestel schoolplaat Al vanaf € 20,16 (incl 16% korting)

Fine-art schoolposter bestellen

Als fotograaf wil je natuurlijk de beste kwaliteit fotoprints. Als mede (hobby) fotograaf begrijp ik dat goed. Details en kleur moeten perfect op het materiaal worden afgedrukt. Iedere foto wordt dan ook op een waanzinnige hoge resolutie afgedrukt op het doek. Fine-art kwaliteit wordt dit genoemd. De print is van een topkwaliteit.

Schoolposter op maat maken

Naast de beste kwaliteit bestel je ook jouw schoolposter geheel op maat. Hier zit je niets vast aan vaste formaten, je kiest geheel jouw eigen afmetingen tot de centimeter nauwkeurig. Dit biedt enorme voordelen voor een échte unieke schoolplaat. Je kunt deze exact op grootte afstemmen daar waar je het op wilt gaan hangen.

Kenmerken van de schoolposter

Een schoolposter wordt gemaakt van luxe canvasdoek. Het geheel wordt geklemd tussen twee ronde latten en een zwart of bruin koord waarmee je het op kunt hangen. Let wel op met het bestellen dat er van zowel boven- als onderzijde een stukje verloren gaat door de latten. Dit is bij benadering 2 centimeter boven en onderzijde foto-verlies. Het materiaal is brandwerend.


Details van een Foto op Schoolplaat

Grootformaat schoolposter bestellen

Bestel een schoolposter op grootformaat. Door alles in-house te produceren, kunnen wij tot grote formaten afdrukken en monteren. Een foto op schoolposter bestel je tot een maximale afmeting van 150×130 centimeter groot. De kleinste afmeting waarop je een schoolplaat kan bestellen is 30×30 centimeter.

Ophangsysteem schoolposter

Bij het bestellen van je schoolposter, kies je voor een bruine of zwarte koord. Met dit koord kun je de schoolposter gemakkelijk ophangen.

Levering schoolposter

Bij binnenkomst van je bestelling wordt alles goed gecontroleerd. Na de controle wordt de bestelling in productie genomen. Een schoolplaat wordt in 2-3 werkdagen geproduceerd en geleverd. Bij het uitleveren van de bestelling aan de bezorger, wordt automatisch een track en trace link opgestuurd. Hiermee kan de bestelling van je schoolposter worden gevolgd.

Bestel nu jouw foto op schoolposter

Ik garandeer een fantastische fotoafdruk op schoolposter.

bestel schoolplaat Al vanaf € 20,16 (incl 16% korting met actiecode: samarsa)

Fotoproducten


PLAN - PRICE

Description

Description

Foto op Canvas

2 cm dik houtframe

Vanaf
€9,90 €8,32

Foto op Aluminium

3 mm dik dibond

Vanaf
€9,- €7,56

Foto op Plexiglas 

3 mm dik plexiglas

Vanaf 
€10,- €8,40

Foto op Acrylglas 

3 cm dik acrylaat


Vanaf 
€79,- €67,94

Foto op Tuinposter 

Weerbestendig doek

Vanaf 
€14,95 €12,55

Foto op Hout 

Stoere uitstraling

Vanaf 
€4,95 €4,16


Foto op canvas bestellen

Wil je een prachtige traditionele canvasdoek bestellen? Een fotoafdruk wordt op luxe linnen doek afgedrukt met fine-art kwaliteit. Lees meer over foto op canvas bestellen.

Foto op plexiglas bestellen

Verwonder jezelf met een prachtige fotoafdruk op plexiglas. Plexiglas is een fantastisch materiaal welke een subtiel diepte-effect creëert. Lees meer over foto op plexiglas bestellen.

Foto op acrylglas bestellen

Een 3 centimeter dik fotoblok van acrylaat. Dit is wellicht het mooiste fotoblok met een ongekend prachtig diepte-effect. Dit staat fantastisch in ieder interieur. Lees meer over foto op acrylglas bestellen.

Foto op schoolplaat bestellen

Kies voor prachtige vintage schoolplaten. Stevig geklemd tussen twee latten, met de uitstraling van échte schoolplaten. Lees meer over foto op schoolplaat bestellen.

Foto op aluminium bestellen

Aluminium is een stoer en robuust materiaal. Het geeft een fantastisch strak eindresultaat met jouw hoge resolutie fotomateriaal. Lees meer over foto op aluminium bestellen.

Foto op tuinposter bestellen

Kies voor een mooie tuinposter. Ook buiten is het mogelijk om je foto een mooie plek te bieden. Tuinposter is bestand tegen regen en wind. Lees meer over foto op tuinposter bestellen.

Foto op hout bestellen

Met diverse houtsoorten kun je een prachtig natuurlijke fotoprint in huis halen. Kies voor een subtiele houtnerf of zorg voor een full-colour fotoprint op het hout. Lees meer over foto op hout bestellen.


Algemene voorwaarden

Je bestelt een fotoprint bij Photogifts.nl. Daar gelden de algemene voorwaarden zoals deze aldaar zijn opgesteld. Het bestellen, verwerken en bezorgen van je bestelling gebeurt door Photogifts.nl. Photogifts.nl biedt diverse contact mogelijkheden en zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Hier worden cookies gebruikt. Ik ga ervan uit dat je hier akkoord mee gaat. Mocht dat niet zo zijn, dan kun je cookies uitschakelen. Ok Meer

Privacy