Home Fotodecoratie Foto op Tuinposter bestellen

Foto op Tuinposter bestellen

door Albert

Niet alleen voor binnen zijn er prachtige fotodecoraties. Voor het opfrissen en fleuren van je tuin is een tuinposter hét ideale materiaal. Perfect om een saaie schutting of hek te verfraaien. Een foto op tuinposter wordt op fantastisch weerbestendig banner geprint. Haarscherpe fotoafdrukken met heldere en natuurlijke kleuren.


Foto op tuinposter

Bestel jouw foto op tuinposter via SamarSa. Ik ben werkzaam voor Photogifts en biedt 16% korting op iedere tuinposter bestelling. Gebruik actiecode ‘samarsa’ om gebruik te maken van de korting. Waarom je voor Photogifts kiest als je een foto op tuinposter laat afdrukken?

Lees verder of bestel tuinposterAl vanaf € 12,55 (incl 16% korting)

Fine-art tuinposter bestellen

Jouw mooiste foto wil je natuurlijk met een hoge kwaliteit afgedrukt hebben. Een tuinposter wordt afgedrukt met een fine-art kwaliteit. Dit geeft als resultaat een haarscherpe afdruk op de tuinposter. De kleuren zijn fantastisch helder en natuurlijk. De print wordt afgedrukt met een Epson S60800.

Tuinposter op maat

In tegenstelling tot vele foto aanbieders, maak je hier jouw tuinposter geheel op maat. Door het toepassen van specialistisch maatwerk is het mogelijk om jouw tuinposter tot op de centimeter nauwkeurig te maken. Dus geen vaste afmetingen waar je uit moet kiezen. Een tuinposter print je vanaf 40×40 centimeter tot wel 300×150 centimeter groot.

Weerbestendig tuinposter doek

Het doek van de tuinposter is bestand tegen regen en wind. Met een vochtige doek maak je het makkelijk schoon, dit beschadigd de print niet. Door de jarenlange vakkennis is het doek getest op invloeden van het weer in zowel de zomer als wintertijd.


Foto op tuinposter - Detail

Tuinposter levering

Bij binnenkomst van de bestelling wordt deze handmatig gecontroleerd. De fotokwaliteit ten opzichte van de afmetingen wordt bekeken, na goedkeuring wordt het in productie gezet. Het maken van een tuinposter duurt bij benadering 2 werkdagen. Op de derde werkdag zal de bezorger het pakket aanbieden. Bij het verzenden van de levering wordt automatisch een track & trace code verstuurd.

Bestel nu jouw foto op tuinposter

Ik garandeer een fantastische fotoafdruk op tuinposter.
Bestel vandaag nog jouw foto op tuinposter met actiecode ‘samarsa’ voor 16% extra korting.

Fotoproducten


PLAN - PRICE

Description

Description

Foto op Canvas

2 cm dik houtframe

Vanaf
€9,90 €8,32

Foto op Aluminium

3 mm dik dibond

Vanaf
€9,- €7,56

Foto op Plexiglas 

3 mm dik plexiglas

Vanaf 
€10,- €8,40

Foto op Acrylglas 

3 cm dik acrylaat


Vanaf 
€79,- €67,94

Foto op Hout 

Stoere uitstraling

Vanaf 
€4,95 €4,16

Foto op Schoolplaat 

Vintage uitstraling

Vanaf 
€24,- €20,16


Foto op canvas bestellen

Wil je een prachtige traditionele canvasdoek bestellen? Een fotoafdruk wordt op luxe linnen doek afgedrukt met fine-art kwaliteit. Lees meer over foto op canvas bestellen.

Foto op plexiglas bestellen

Verwonder jezelf met een prachtige fotoafdruk op plexiglas. Plexiglas is een fantastisch materiaal welke een subtiel diepte-effect creëert. Lees meer over foto op plexiglas bestellen.

Foto op acrylglas bestellen

Een 3 centimeter dik fotoblok van acrylaat. Dit is wellicht het mooiste fotoblok met een ongekend prachtig diepte-effect. Dit staat fantastisch in ieder interieur. Lees meer over foto op acrylglas bestellen.

Foto op schoolplaat bestellen

Kies voor prachtige vintage schoolplaten. Stevig geklemd tussen twee latten, met de uitstraling van échte schoolplaten. Lees meer over foto op schoolplaat bestellen.

Foto op aluminium bestellen

Aluminium is een stoer en robuust materiaal. Het geeft een fantastisch strak eindresultaat met jouw hoge resolutie fotomateriaal. Lees meer over foto op aluminium bestellen.

Foto op tuinposter bestellen

Kies voor een mooie tuinposter. Ook buiten is het mogelijk om je foto een mooie plek te bieden. Tuinposter is bestand tegen regen en wind. Lees meer over foto op tuinposter bestellen.

Foto op hout bestellen

Met diverse houtsoorten kun je een prachtig natuurlijke fotoprint in huis halen. Kies voor een subtiele houtnerf of zorg voor een full-colour fotoprint op het hout. Lees meer over foto op hout bestellen.


Algemene voorwaarden

Je bestelt een fotoprint bij Photogifts.nl. Daar gelden de algemene voorwaarden zoals deze aldaar zijn opgesteld. Het bestellen, verwerken en bezorgen van je bestelling gebeurt door Photogifts.nl. Photogifts.nl biedt diverse contact mogelijkheden en zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Hier worden cookies gebruikt. Ik ga ervan uit dat je hier akkoord mee gaat. Mocht dat niet zo zijn, dan kun je cookies uitschakelen. Ok Meer

Privacy