Home Fotografie Herfst op de Delleboersterheide

Herfst op de Delleboersterheide

door Albert
Dellebuursterheide herfst

Op het moment dat je denkt vrijwel alle natuur- en bosgebieden in de omgeving kent, kom je op een plek dat je totaal verrast. De Delleboersterheide was ik bijzonder genoeg nog nooit geweest, dit terwijl het praktisch in de achtertuin ligt.

Delleboersterheide

De Delleboersterheide is een groot gebied waar je vrijuit kan wandelen en prachtig heide en veen ziet. Een aantal stukken zijn vogel broedgebieden en zijn dan ook verboden in te lopen. Met diverse zijpaden kun je eigenlijk een behoorlijk grote ronde maken.

Ik wist eigenlijk niet goed wat ik zag, ik verwachtte dit soort natuur niet zo snel bij ons in de omgeving. Terwijl andere gebieden die ik wel ken ook wel dergelijke stukjes hebben, lijkt het hier wel een klein soort savanne. Met de herfstkleuren in de bomen en het typisch hoge gras heb ik hier weer diverse foto’s kunnen maken. Binnenkort volgen nog enkele foto’s uit deze wandeling hieronder in dit bericht.

Ook interessant

Hier worden cookies gebruikt. Ik ga ervan uit dat je hier akkoord mee gaat. Mocht dat niet zo zijn, dan kun je cookies uitschakelen. Ok Meer

Privacy