Home FotografieNatuur Paddenstoelen periode. Grofplaatrussula

Paddenstoelen periode. Grofplaatrussula

door Albert
Grofplaatrussula - Paddenstoel

Herfst heeft zich weer aangediend. Op zich een van mijn meest favoriete seizoenen, samen met de lente.

Herfst is voor de fotografie een prachtig seizoen met de verscheidenheid aan weersomstandigheden. En natuurlijk niet te vergeten al die prachtige kleuren dat het met zich meebrengt.

Herfst is een seizoen van gekleurde bladeren en natuurlijk de paddenstoelen die uit de grond ‘ploppen’. Recent kwam ik uit in een veld naast een bos, vol met grote paddenstoelen. Al ben ik de naam van deze paddenstoel nog niet tegengekomen, ik vind deze grote jongens prachtig.

Ook interessant

Hier worden cookies gebruikt. Ik ga ervan uit dat je hier akkoord mee gaat. Mocht dat niet zo zijn, dan kun je cookies uitschakelen. Ok Meer

Privacy
error: Content is protected !!