Home Fotografie Ochtenddauw

Ochtenddauw

door Albert
Ochtend Dauw Diakonievene

Afgelopen zondag waren we met ons gezin te wandelen bij het bos Diakonievene. Uiteraard kwam de camera met ons mee en was ik in de hoopvolle verwachting nog mooie herfstbeelden te maken. Ik ben eerder langs gebieden gereden met de auto waar ik niet kon stoppen. Helaas zag mijn oog ook prachtige bomen, vol rood gekleurd, rijen aaneen.

De hoop op dit soort beelden moest ik al snel laten gaan zodra we bij het gebied uitkwamen. Geen échte herfstkleuren meer, maar kale bomen zonder bladen waren het geworden. Toch viel mij iets anders op dat er prachtig uitzag. Het was vooral het ochtenddauw dat nog volop aanwezig was op riet- en grasstengels.

Hier heb ik diverse beelden van kunnen maken. Als ik goed keek, leken sommige stengels voorzien van programmeer-technische hoogstandjes waarbij de dauwdruppels de connectoren waren. Een mooi gezicht.

Ook interessant

Hier worden cookies gebruikt. Ik ga ervan uit dat je hier akkoord mee gaat. Mocht dat niet zo zijn, dan kun je cookies uitschakelen. Ok Meer

Privacy