Home Albert / SamarSa

Albert / SamarSa

door Albert
Albert / SamarSa

Mijn naam is Albert en dit is mijn persoonlijke website SamarSa. Hier vind je diverse berichten die sterk gerelateerd zijn aan fotografie.

Ik heb een prachtig gezin, twee kleine kinderen, Lotte & Niels. We wonen in een klein dorpje/straatje in Friesland, Oudehorne genaamd. Oudehorne ligt dichtbij Heerenveen.

April van 2019 hebben we het huis gekocht daar waar we nu wonen. Een prachtig ruim en vrijstaand huis met uitzicht op weilanden en paarden. Sinds mei van hetzelfde jaar zijn we begonnen aan grote verbouwingen. Van de verbouwing zijn diverse berichten terug te vinden op deze website.

Beeldcommunicatie

Sinds 2018 heb ik fotografie weer opgepakt. Hierbij komen er diverse onderwerpen aan bod. Het zijn vooral de kinderen die ervoor zorgen dat ik harde schijven vol met foto’s aan het verzamelen ben. Verder leg ik me voornamelijk toe op natuurfotografie, macrofoto’s en probeer ik me steeds meer portretfotografie eigen te maken.

Passie voor fotografie komt niet zomaar uit de lucht vallen. Sinds mijn 16e heb ik een voorliefde voor ontwerp en design. Met name het grafisch ontwerp vond ik een fascinerende bezigheid. Avond aan avond tutorials maken en eigen creaties neerzetten om zo steeds beter te worden.

Mijn ontwerpen begonnen op te vallen en ik kreeg een baantje als vormgever bij een reclamebureau aangeboden. Ook starte ik met een communicatie / media opleiding. Niet lang hierna besloot ik als freelancer te gaan werken. Binnen dit bedrijf leerde ik niet alleen mooiere ontwerpen te maken. Ondernemen en verschillende disciplines aanleren om klanten een zo breed mogelijk pakket aan te kunnen bieden. Ik was er onwijs druk mee.

Albert

Op dit moment werk ik voor een commercieel fotoprint bedrijf, Photogifts.nl genaamd. Een prachtige match al zeg ik het zelf. Hier onderhoud ik in principe alle facetten welke ik ook als zelfstandig ondernemer uitvoerde. Website beheer, vormgeving, copywriting, programmatuur, fotografie, marketing, social media, e-mail marketing en productontwikkeling.

Bovenstaande foto’s zijn gemaakt door Martina Ketelaar Fotografie.

Meer weten?

Wil je meer weten over mij? Dat kan. Vul het formulier hieronder in en ik zal deze zo snel als ik kan beantwoorden.

Hier worden cookies gebruikt. Ik ga ervan uit dat je hier akkoord mee gaat. Mocht dat niet zo zijn, dan kun je cookies uitschakelen. Ok Meer

Privacy