Home Albert / SamarSa

Albert / SamarSa

door Albert
Albert / SamarSa

Mijn naam is Albert en je bent beland op mijn persoonlijke website SamarSa. Ik heb een prachtig gezin met alles erop en eraan. Twee kleine kinderen, Lotte van 3 en Niels van 1 jaar. We wonen in Friesland bij een klein plekje vlakbij Heerenveen. Enige tijd terug hebben we een huis gekocht. Een prachtig ruim en vrijstaand huis met uitzicht op weilanden en paarden. We zijn sinds de aankoop begonnen met het huis volledig naar eigen hand te zetten. Diverse en grote verbouwingen zijn het gevolg.

Beeldcommunicatie

Deze website heeft een duidelijk onderwerp. Ik ben sinds 2018 weer begonnen met het maken van foto’s. Diverse onderwerpen komen aan bod. Maar het zijn vooral de kinderen die ervoor zorgen dat ik harde schijven vol met foto’s aan het verzamelen ben. Ook flora en fauna foto’s maken vind ik een erg leuke bezigheid, portret is een onderwerp waar ik mij op het moment ook aan in het verdiepen ben.

(Foto door Martina Ketelaar)

Passie voor fotografie komt niet zomaar uit de lucht vallen. Ik heb al sinds mijn 16e een voorliefde voor ontwerp en design. Met name het grafisch design vond ik een geweldige bezigheid. Avond aan avond tutorials maken en eigen creaties neerzetten om zo steeds beter te worden.

Mijn ontwerpen begonnen op te vallen en zo kwam ik aan een bijbaan bij een reclamebureau. Ook begon ik een communicatie opleiding in Leeuwarden. Van hieruit ontstond mijn eigen bedrijf en vloog ik als freelancer bij diverse bedrijven binnen om de mooiste ontwerpen te mogen maken.

Fotografie bood ik aan als onderdeel naast het grafische vormgeven. Ik maakte vele bedrijfsfoto’s met een Canon spiegelreflex camera. Naast het vormgeven pakte ik alles op wat ik mijzelf maar aan kon leren. Programmeren, reclamedrukwerk en marketing werden vast onderdeel. Met nadruk op marketing, daar was/is veel vraag naar en mijn passie voor dit vak is groot.

Om mijzelf nog verder te ontwikkelen in het marketingvak, besloot ik weer voor bedrijven te gaan werken. Ik werkte bij diverse marketingbureaus en internationale bedrijven, voornamelijk in Noord Holland.

Nu werk ik als marketeer voor Photogifts.nl. Hier bestel je foto’s op diverse materialen als hout, plexiglas, aluminium of canvas. Geen gekke combinatie al zeg ik het zelf!

Meer weten?

Wil je meer weten over mij? Dat kan. Laat een bericht achter via mijn email adres afoekema@gmail.com.

error: Content is protected !!