Home FotografieAnders Tuinposter doorkijkjes maken

Tuinposter doorkijkjes maken

door Albert
Tuinposter doorkijkjes

De lente brengt vaak een herschikking van de tuin met zich mee. Nieuwe aanleg van tuinborders of een hek dat vervangen moet worden, of een complete lounge-set dat wordt aangeschaft. Maar wanneer je aan de slag gaat in de tuin, kun je ook denken aan het plaatsen van een prachtige tuinposter.

De foto bepaalt het beeld

Een tuinposter is perfect voor het naar buiten brengen van jouw mooiste fotomaterialen. Je kunt helemaal zelf bepalen met welke foto je de tuin wilt verfraaien. Kleur aanbrengen of een prachtig doorkijkje maken? De foto bepaalt het beeld. Daarom is het belangrijk om ook de juiste foto bij het totaalplaatje te kiezen. Want hoe ziet je tuin eruit? Welke sfeer huist daarin rond?

In dit artikel heb ik 10x prachtige foto’s bij elkaar gebracht. Ze zijn bedoeld ter inspiratie voor mooie doorkijkjes welke je in de tuin kunt realiseren. Van hieruit kun je dus inspiratie opdoen om zelf een prachtige foto te maken als doorkijkje.

Direct een tuinposter met doorkijk maken

Heb je zelf al een fantastische foto die je als doorkijkje in de tuin wilt gaan gebruiken? Bekijk dan de tuinposter pagina. Daar lees je informatie over fine-art tuinposters afdrukken en waar je deze met een 16% ‘SamarSa’ korting kunt bestellen.

(De gebruikte foto’s in dit artikel zijn afkomstig uit beeldbanken)

Tuinposter doorkijkje #1 – Traditional Chinese Building

Tuinposter doorkijkje - Traditional Chinese Building

Tuinposter doorkijkje #2 – Longtail Boat Trip

Tuinposter doorkijkje - Longtail Boat Trip

Tuinposter doorkijkje #3 – Walkway Rainforest

Tuinposter doorkijkje - Walkway Rainforest

Tuinposter doorkijkje #4 – Archways Exotic Garden

Tuinposter doorkijkje - Archways Exotic Garden

Tuinposter doorkijkje #5 – Giethoorn

Tuinposter doorkijkje - Giethoorn

Tuinposter doorkijkje #6 – Natures Window Kalalau Trail

Tuinposter doorkijkje - natures Window Kalalau Trail

Tuinposter doorkijkje #7 – Garden Trees Light

Tuinposter doorkijkje - Garden tree light

Tuinposter doorkijkje #8 – Japanese Garden Monte Carlo

Tuinposter doorkijkje - Japanse tuin Monte Carlo

Tuinposter doorkijkje #9 – Tree Tunnel Desert Rose

Tuinposter doorkijkje - Tree Tunnel

Tuinposter doorkijkje #10 – Panorama Sea Beach

Tuinposter doorkijkje - Panorama Sea Beach

Tuinposter doorkijkje #Bonus – Cote d’Azur

Tuinposter - Cote d'Azur

Foto bestellen?

Dit waren de 10x foto inspiratie voorbeelden voor doorkijkjes in de tuin. Natuurlijk is een eigen fotoprint in de tuin het leukste om te bestellen. Maar je kunt ook deze voorbeelden bestellen als foto op tuinposter. Daarvoor heb je wel de hoge resolutie versie nodig, anders wordt deze niet scherp afgedrukt.

Hoge resolutie foto aanvragen

De hoge resolutie foto kun je aanvragen door mij een e-mail te sturen op afoekema [at] gmail.com met als onderwerp ‘Tuinposter Foto Aanvraag’. Geef in jouw e-mail aan welke foto je graag op hoge resolutie wilt ontvangen door de titel ervan te benoemen (Tuinposter doorkijkje #10).

Zodra ik je mail heb ontvangen en gelezen stuur ik je de foto door, misschien per we-transfer aangezien sommige foto’s groot zijn qua bestandsformaat.

Tuinposter bestellen

Bekijk meer informatie over de tuinposter. Met mijn SamarSa actiecode ontvang je maar liefst 16% korting op iedere tuinposter bestelling.

Ook interessant

Hier worden cookies gebruikt. Ik ga ervan uit dat je hier akkoord mee gaat. Mocht dat niet zo zijn, dan kun je cookies uitschakelen. Ok Meer

Privacy
error: Content is protected !!